Hvem er vi og hvorfor skriver vi blogg?

Vi er tre studenter, Gustav, Håkon og Sten fra Handelshøgskolen ved Universitetet i Tromsø som studerer ledelse, innovasjon og marked (LIM).  I forbindelse med faget digital markedsføring har vi fått i oppgave å lage en blogg og dette er derfor et forsøk på nettopp det.

Temaene vil variere fra innlegg til innlegg, men rammen vil alltid være digital markedsføring. Hensikten med denne bloggen er å publisere faglige nyttige og interessante innlegg som kan skape videre interesse og debatt rundt emnet. Ettersom markedsføring sjeldent inneholder noen fasit vil vi ikke kunne komme med konkrete svar på problemstillinger, men vi håper på å kunne bidra med ulike perspektiver som flere kan ha nytte av.

De tre som står bak denne bloggen har i noe grad erfaring med digital markedsføring gjennom pågående og tidligere arbeidsplasser og verv. Erfaringen strekker seg fra, og begrenses samtidig til, digital markedsføring i sosiale medier og hjemmesider. Markedsføringen har foregått på vegne av detaljhandel og frivillige organisasjoner, men i mangel på bredere erfaring kan vi kompensere med høy iver og entusiasme.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s